Common Questions our guests ask us

Question # 1: I want to take advantage of your Promo for first time visitors but stay at Deer Creek for more than four nights. How do I do that?
Answer # 1:  You will need to make two reservations. The first one will be for four nights staying on our Promo lot; the second will be for the extra nights you want to spend, but that reservation must be made for a different lot.  

Question #2: My coach is over 12 years old but in excellent condition. Can I still come visit?
Answer #2:  Please send 4 high quality photos, one from each side of the coach, to [email protected].  Include your motorhome year, make, model, and length, and please confirm that the coach has full body paint.  We will quickly review your request and let you know if you are approved. This process normally can be done within a few hours of sending us the pictures.

Question #3: Which lot is best to be on?
Answer #3: All lots have unique features and views, and there are three rental price tiers.  Please refer to the lot descriptions and photos to see which site best matches your needs.

Question #4: How are phone and internet services at Deer Creek?
Answer #4: For cellular phones and data plans, Verizon provides good coverage throughout the resort, but AT&T unfortunately does not.  DCMR has recently upgraded its WiFi service and now provides DeerCreekWiFi guest access throughout the resort.  Some lots offer guest WiFi access via the lot owner's individual router and service provider, and this secure high-speed service (suitable for video streaming) is mentioned in the lot description when available.  

Question #5: Who do I contact if I have a question about Deer Creek?
Answer #5: You can call 828-371-4848 between the hours of 9 am and 4 pm to speak with the Ambassador Coordinator, or you can email your questions to [email protected]

Question #6: How do I change my dates?
Answer #6: You can call 828-371-4848 between the hours of 9 am and 4 pm to speak with the Ambassador Coordinator, or you can email your questions to [email protected]

Question #7:  What is the rental season for Deer Creek?
Answer #7:  April 1 - October 31

Question #8:  What are the 2023 Holiday Season and Peak Season periods for Deer Creek?
Answer #8:  Holiday Seasons are the weeks that include Memorial Day (May 25-31), Independence Day (Jun 29 - Jul 5), and Labor Day (Aug 31 - Sep 6).  Peak Seasons are Summer Peak (Jul 20 - Aug 16) and Fall Peak (Oct 5-18).  If your booking includes night(s) within a Holiday Season or Peak Season, the Holiday Season rate or Peak Season rate will be applied to your entire reservation.